I'll make a table first which include all the data :

Year |
No. of students employed |
No. of finance students employed |
No. of marketing students employed |

$1992$ |
$800$ |
$22\% \times 800 = 176$ |
$36\% \times 800 = 288$ |

$1993$ |
$650$ |
$17\% \times 650 = 110.5$ |
$48\% \times 650 = 312$ |

$1994$ |
$1100$ |
$23\% \times 1100 = 253$ |
$43\% \times 1100 = 473$ |

$1995$ |
$1200$ |
$19\% \times 1200 = 228$ |
$37\% \times 1200 = 444$ |

$1996$ |
$1000$ |
$32\% \times 1000 = 320$ |
$32\% \times 1000 = 320$ |

∴ Total No. of finance students employed in $5$ years = $(176 + 110.5 + 253 + 228 + 320) = 1087.5$

Total No. of marketing students employed in $5$ years = $(288 + 312 + 473 + 444 + 320) = 1837$

∴ The number of students who got jobs in finance is less than the number of students getting marketing jobs, in five years, by $(1837 - 1087.5) = 749.5 \approx 750$