in Quantitative Aptitude edited by
222 views
0 votes
0 votes

A car travels at an average of $50$ miles per hour for $2.5$ hours and then travels at a speed of $70$ miles per hour for $1.5$ hours. How far did the car travel in the entire $4$ hours?

  1. $210$ miles
  2. $230$ miles
  3. $250$ miles
  4. $260$ miles
in Quantitative Aptitude edited by
12.6k points
222 views

2 Answers

1 vote
1 vote
Best answer

Answer is B

Formula : Distance = Speed * Time

Dist travelled by car in 2.5 hrs = 50 * 2.5 = 125 miles 

Dist travelled by car in 1.5 hrs = 70 * 1.5 = 105 miles 

Total distance travelled = 125 + 105 = 230 miles

selected by
3.0k points
0 votes
0 votes
option B
by
208 points
Answer:

Related questions

Quick search syntax
tags tag:apple
author user:martin
title title:apple
content content:apple
exclude -tag:apple
force match +apple
views views:100
score score:10
answers answers:2
is accepted isaccepted:true
is closed isclosed:true